Besøg os i én af vores 2 butikker
Hurtig levering

Levering

Foder & Fritid Net ApS tilstræber at afsende ordre, indgået inden kl. 14 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi tager forbehold for perioder med ekstraordinær travlhed, hvor der må forventes længere behandling og leveringstid.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 39 kr.
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller til valgte pakkeshop.

Pallelevering til ikke-brofaste øer er 500 kr. inkl. moms pr. palle.

Vi tilbyder fri fragt på ordrer over 499 kr. inkl. moms. Hestefoder og enkelte sække fuglefoder er dog undtaget. Ved køb af eksempelvis hestefoder á 20 kg. pr. sæk tilbyder vi fri fragt fra 6 stk. pr. ordrer.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med BRING eller GLS. Halv- og hel paller sendes med Jørgen Jensen Distribution. Ved levering på palle med Jørgen Jensen Distribution er du som kunde selv ansvarlig for varerne efter leveringen er fundet sted, og vi giver som udgangspunkt lov til, at Jørgen Jensen Distribution må stille varerne uden kvittering. Vi forbeholder os retten til at tilbyde den, for os, mest kosteffektive fragtmetode.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

OBS Ifm. pallelevering til kantsten med Jørgen Jensen Distribution: Det er som kunde dit ansvar, at sørge for at Jørgen Jensen Distribution kan komme til på din adresse og ud fra dine eventuelle anvisninger i forbindelse med levering af varer på palle(r). Du er altid velkommen til at skrive i kommentarfeltet hvor du ønsker varerne leveret, hvis det er muligt. Dette giver vi altid videre til vognmanden. Vær dog opmærksom på, at Jørgen Jensen Distribution ikke kører med en truck, men kun med en palleløfter. Det er derfor også dit ansvar at underlaget egner sig til kørsel med palleløfter. Vi forbeholder os retten til at sætte varerne hvor vognmanden vurderer det er optimalt og muligt på adressen.

Hvis du har brug for at koordinere yderligere på leveringsdagen med Jørgen Jensen Distribution, anbefaler vi at man ringer direkte til deres kundeservice på tlf. 97252233 og forklarer de specifikke forhold, du måtte have.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din ordre vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

Hvis varen du bestiller er i restordre forventer vi i de fleste tilfælde, at leveringen vil ske inden for 5-10 hverdage.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.