Besøg os i én af vores 2 butikker
Hurtig levering

Betingelser & Vilkår

Generelle oplysninger

Foder & Fritid Net ApS
E Christensens Vej 86
7430 Ikast

CVR nr.: 43753576
Email: web@foder-fritidweb.dk

Priser

Hos Foder & Fritid Net ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Foder & Fritid Net ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Foder & Fritid Net ApS tilstræber at afsende ordre, indgået inden kl. 14 samme dag. Ordre herefter sendes næstfølgende hverdag. Vi tager forbehold for perioder med ekstraordinær travlhed, hvor der må forventes længere behandling og leveringstid.

Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 29 kr.
Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller til valgte pakkeshop.

Vi tilbyder fri fragt på ordrer over 499 kr. inkl. moms. hestefoder er dog undtaget. Ved køb af hestefoder á 20 kg. pr. sæk tilbyder vi fri fragt fra 6 stk. pr. ordrer.

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med BRING eller GLS. Halv- og hel paller sendes med Jørgen Jensen Distribution. Vi forbeholder os retten til at tilbyde den, for os, mest kosteffektive fragtmetode.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Din ordre vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Foder & Fritid Net ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Du bedes henvende dig pr. mail omkring din reklamationen, inden returnering.
Du kan henvende dig på web@foder-fritidweb.dk

Fragtskader

Det sker desværre at varer bliver skadet under fragt. Vi gør vores ypperste for at sikre at varen er pakket forsvarligt ind. Desværre er det ude af vores hænder hvad der sker med varerne i tiden fra de forlader vores lager til de lander på din adresse.

Når du køber varer af os online – så køber du også fragten hos os. Og derfor har vi også et ansvar for at hjælpe dig som kunde, hvis uheldet skulle være ude ifm. din pakke / forsendelse.

Men vi har brug for din hjælp.

Hvis du oplever en fragtskade, så er det vigtigt at du følger nedenstående punkter, så vi har mulighed for at melde skaden ind til transportøren.

 • Tag billeder af forsendelsen / pakken udefra, hvor transportørens label tydeligt fremgår.
 • Tag billeder af forsendelsen / pakken inden i, som viser hvordan pakken har været pakket – så godt som muligt.
 • Tag tydelige billeder af skaden på produktet, så det kan ses hvad der er sket.
 • Tag tydelige billeder af pakken, hvis der skulle være skader eller slag på pakken
 • Tag billede af følgeseddel så vi kan se ordrenummer, samt hvilke varer du har modtaget.
 • Send det hele til web@foder-fritidweb.dk inden for 5 hverdage efter modtagelse. Sagen skal nemlig være oprettet hos transportør inden for 5 hverdage.

I mailen bedes du oplyse om du ønsker varen byttet til en tilsvarende eller pengene retur. Hvis du ønsker en anden varer, skal du bede om pengene retur og købe den varer du ønsker på en ny ordre.

Uden ovenstående billeder og info, bliver sagen desværre afvist og vi kan ikke godtage din reklamation.

Vigtig:

Vi skal som udgangspunkt have varen retur, før vi kan refundere pengene eller sende en ny. I første omgang skal vi dog modtage billederne og mailen omkring skaden – og så tager vi stilling til hvad der skal ske med varen, efter vi har oprettet sagen hos transportøren.

Returnering

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:

Foder & Fritid Net ApS
E Christensens Vej 86
7430 Ikast
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Gå til vores returportal her »

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

 • Hvor du modtager ordren.
 • Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
 • Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
 • Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på web@foder-fritidweb.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du gå til vores returportal her »

Returneringsomkostninger afholdes af køber, og fratrækkes retur beløbet.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
 • Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
 • Varer, hvor plomberingen er brudt.
 • Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Ombytning

For at ombytte en varer skal du gøre brug af din fortrydelsesret, og lægge en ny ordre på sitet med den rette vare.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du returnere et produkt ved at gå til vores returportal her »

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur, fratrukket returomkostningerne.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Foder & Fritid Net ApS.
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr på indholdet i din indkøbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Foder & Fritid Net ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

 • Besøger vores hjemmeside
 • Gennemfører et køb af vores produkter
 • Opretter en konto
 • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
 • Anmelder vores hjemmeside

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på foder-fritid.dk er:
Foder & Fritid Net ApS
E Christensens Vej 86
7430 Ikast

cvr nr. 43753576

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Når du betaler for dit produkt eller din ydelse indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Quickpay, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 2 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Trustpilot.

Vi har vores hjemmeside hos NoMilk og betalingssystem gennem Quickpay, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i NoMilks datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse web@foder-fritidweb.dk.